Waarom een monteur voor CV installatie in Schiedam?

Heeft u een nieuwe ketel aangeschaft? Als u zelf redelijk handig bent, denkt u wellicht dat u de ketel zelf kunt installeren. Hoewel dit vast zal lukken, wordt dit toch niet aangeraden. U verliest namelijk in veel gevallen de garantie op uw nieuwe ketel. Laat daarom uw nieuwe CV ketel plaatsen door een ervaren CV installateur van Verant. Onze monteurs weten precies met welke factoren er rekening gehouden moet worden en zorgen voor een perfect werkende ketel. Ook als het gaat om centrale verwarming aanleggen kunt u in Schiedam en omgeving op ons rekenen.

Wij plaatsen onder andere de volgende CV installaties:

  • Vaillant
  • Remeha
  • Nefit
  • Intergas
  • Bosch

Wat er komt kijken bij CV installatie

Onder CV installatie valt meer dan alleen het monteren van de ketel. Als er in de woning nog geen centrale verwarming aanwezig is, begint de installatie met het aanleggen van al het benodigde leidingwerk. Vervolgens worden de ketel, de radiatoren en de thermostaat geplaatst. Een ander belangrijk onderdeel is de afstelling: door alle onderdelen van het verwarmingssysteem juist op elkaar af te stellen, kunt u zo energiezuinig mogelijk stoken. U bespaart op deze manier op uw energiekosten en verdient de investering van uw nieuwe ketel in een mum van tijd terug!

Wilt u meer weten over CV installatie? Bent u op zoek naar de juiste ketel voor uw woonsituatie? Of wilt u meteen een afspraak maken met één van onze monteurs om uw CV ketel te installeren? Neem dan contact met ons op. Wij zijn uw specialist als het aankomt op CV aanleggen.