CV onderhoud in Schiedam laten uitvoeren?

Iedere installatie heeft af en toe onderhoud nodig, dat geldt ook voor uw CV ketel. Door CV onderhoud wordt de levensduur van uw ketel verlengd en bovendien worden zwakke plekken vroegtijdig opgespoord. Hierdoor wordt u niet op een ongelegen tijdstip met een storing geconfronteerd! Niemand komt immer graag thuis in een koude woning, of wordt verrast door een koude douche. Onze vakmannen zorgen er daarom voor dat uw ketel altijd goed zal werken. CV ketel inspectie laat u aan ons over!

Contract voor CV onderhoud

Voor het onderhouden van uw verwarmingssysteem bent u bij ons aan het juiste adres. We raden u aan om periodiek onderhoud te laten uitvoeren, hiervoor kunt u bij ons voordelig een contract afsluiten. U bent dan verzekerd van een goed werkende installatie en een serviceapparaat dat altijd voor u klaar staat. Wij komen periodiek bij u langs om uw installatie te controleren en opnieuw af te stellen. Dit resulteert in een hoog rendement en een veilige installatie. Ook bent u, bij het afsluiten van een contract voor CV ketel onderhoud, verzekerd van snelle en vakkundige hulp in het geval van een storing.

Bij ons sluit u al vanaf €120 per jaar een onderhoudscontract af (exclusief materiaalkosten). Eenmalig onderhoud bieden wij aan vanaf €85. Informeer naar de mogelijkheden!