CV onderhoud Schiedam

Iedere installatie heeft af en toe onderhoud nodig, dat geldt ook voor uw CV ketel. Door CV onderhoud wordt de levensduur van uw ketel verlengd en bovendien worden zwakke plekken vroegtijdig opgespoord. Hierdoor wordt u niet op een ongelegen tijdstip met een storing geconfronteerd!

Niemand komt immers graag thuis in een koude woning, of wordt verrast door een koude douche. Onze vakmannen zorgen er daarom voor dat uw ketel altijd goed zal werken. CV ketel inspectie laat u aan ons over! Bel ABE Installatietechniek voor CV onderhoud op 010 - 600 11 61 of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Contract voor CV onderhoud in Schiedam

Voor het onderhouden van uw verwarmingssysteem bent u bij ABE Installatietechniek aan het juiste adres. We raden u aan om periodiek onderhoud te laten uitvoeren, hiervoor kunt u bij ons voordelig een contract afsluiten. U bent dan verzekerd van een goed werkende installatie en een serviceapparaat dat altijd voor u klaar staat.

Wij komen periodiek bij u langs om uw installatie te controleren en opnieuw af te stellen. Dat resulteert in een hoog rendement en een veilige installatie. Ook bent u, bij het afsluiten van een contract voor CV ketel onderhoud, verzekerd van snelle en vakkundige hulp in het geval van een storing.

Bij ons sluit u al vanaf €120 per jaar een onderhoudscontract af (exclusief materiaalkosten). Eenmalig onderhoud bieden wij aan vanaf €85. Informeer naar de mogelijkheden via 010 - 600 11 61!