CV lekkage in Schiedam?

Lekt uw CV installatie water? Of maakt uw ketel gekke geluiden? In de meeste gevallen wijzen deze problemen op een lekkage in uw CV ketel. Schakel op tijd een monteur in om de schade te beperken. In Schiedam en omgeving staan de ervaren monteurs van Verant voor u klaar bij CV lekkage. Wij zorgen ervoor dat uw ketel snel weer naar behoren functioneert.

Oorzaak snel opgespoord

Als u te maken heeft met CV lekkage en te lang wacht met het inschakelen van een specialist kunnen de problemen alleen maar groter worden. In sommige gevallen is het zelfs nodig om de volledige ketel te vervangen. Voorkom dit en neem op tijd contact op met een specialist van Verant. Wij hebben de beschikking over professionele materialen en kunnen de oorsprong van het lek voor u opsporen. Zodra wij de oorzaak hebben achterhaald voeren wij de juiste herstelwerkzaamheden uit.

Kiest u voor ons, dan kiest u voor zekerheid. Wij komen altijd met een passende oplossing. In eerste instantie zullen wij er alles aan doen om uw huidige ketel te repareren. Maar in sommige gevallen is het kwaad al geschied en is alleen het vervangen van uw ketel nog een oplossing. Gelukkig bieden wij u een ruim assortiment CV merken en is er voor elk type huishouden wat wils. Vraag gerust naar de mogelijkheden.