CV storing in Schiedam

Merkt u dat uw verwarming de laatste tijd niet goed warm wordt? Of komt er plotseling geen warm water meer uit uw kraan? Raak dan niet in paniek, maar schakel een CV monteur in. De kans is namelijk groot dat u te maken heeft met een CV storing.

Voordat u contact met ons opneemt is het van belang dat u eerst uw CV ketel reset. In sommige gevallen is dat voldoende en werkt uw installatie weer naar behoren. Blijft uw CV ketel rare geluiden maken? Of slaat hij niet aan? Dan hebben wij voldoende kennis in huis om uw CV storing te herstellen.

24/7 hulp bij een cv storing in Schiedam

Ook als u met spoed een monteur nodig heeft voor het herstellen van een CV storing zit u in Schiedam goed bij ABE Installatietechniek. Onze vakmannen staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend het is als uw CV uitgevallen is. In de meeste gevallen is het mogelijk om uw ketel te herstellen, maar als dat niet het geval is komen wij ook met een passende oplossing.

Direct een CV monteur inschakelen omdat u te maken heeft met een storing? Bel 010 - 600 11 61. Via dit storingsnummer zijn wij dag en nacht bereikbaar. En wilt u graag een offerte aanvragen voor een wat minder urgente kwestie, zoals cv onderhoud of de aanschaf van een nieuwe ketel, dan kunt daarvoor het contactformulier gebruiken.