Oplossing voor Atag ketel storing

Verwarmingsketels worden steeds geavanceerder, efficiënter en energiezuiniger. Doorlopende technische ontwikkeling zorgt ervoor dat er steeds meer mogelijk is. Meer en meer woningen zijn inmiddels voorzien van een combiketel die niet alleen verwarmt, maar ondertussen ook met restwarmte energie opwekt.

Als uw CV ketel naar behoren werkt profiteert u van al deze voordelen. Maar wat als er een storing optreedt? Dan moet u weten bij wie u moet zijn. Bij storingen aan een Atag ketel bent u in Schiedam aan het juiste adres bij onze CV monteurs. Wij staan altijd voor u klaar en zorgen voor een snelle oplossing van alle storingen van zowel combi-, EC- als soloketels. U wilt immers dat problemen als geen warm water, een loeiende of juist uitgevallen CV ketel zo snel mogelijk worden verholpen.

Zelf de storing oplossen?

Wanneer uw Atag ketel storing aangeeft adviseren wij de stroom-, water- en gastoevoer te controleren. Als deze alle juist zijn aangesloten, kunt u proberen om de ketel te resetten. Is de foutmelding na de reset verdwenen uit het display? Dan beschikt u als het goed is weer over warm water. Blijft de foutmelding terugkomen, schakelt de ketel zichzelf telkens uit of zakt de waterdruk meer dan eens onder de 1,5 bar? Schakel dan onze hulp in.